Den här webbplatsen använder kakor. En kaka (cookie) är en liten textfil som sparas i din dator. Textfilen kan bland annat användas för att underlätta din användning av webbplatsen.

Webbplatsen innehåller två typer av kakor – så kallade sessionskakor och persistenta kakor.

Sessionskakor lagras endast temporärt under besöket på webbplatsen. De används för att du skall kunna surfa bekvämt på våra webbsidor och försvinner när du loggar ut eller stänger webbläsaren.

Persistenta kakor sparar en fil under en begränsad tid på din dator, se nedan. Webbplatsen använder persistenta kakor för att följa din navigering på webbplatsen och för att samla in statistik i syfte att optimera och förbättra webbplatsen. En del av dessa persistenta kakor är så kallade tredjepartskakor från trafikmätningsföretag (Google) och andra externa parter som vi anlitar för att följa din navigering på webbplatsen. Informationen används bland annat för att förbättra webbplatsens funktionalitet och i förekommande fall lämna relevanta erbjudanden och information.

Att undvika kakor
Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång webbplatsen begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Mer information
Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats